Munkahelyi egészség

A XXI. sz-i munkáltatói szemlélet és gondolkodásmód számos elemében eltér a hagyományostól. A világ legjelentősebb cégei is rájöttek, a teljesítmény növelésének, vagy magas szinten tartásának számos rekreációs lehetősége van. Rájöttek, a munkaidő kiesés csak látszólagos, mert a hatékony fizikai, szellemi, lelki felfrissülés után kimutathatóan megnő a munkavállalók teljesítő képessége, munkához való affinitása.

Örömünkre szolgál, hogy ha az Önök cége nyitott a munkahelyi egészségfejlesztésre és fontosnak tartja a prevenciót és a stressz kezelést és keresi a megoldást erre a kihívásra.A mai rohanó világban egyre több stressz ér minket. Óriási a megfelelési kényszer,egyre jobban nőnek az elvárások és ezáltal a teljesítménykényszer is.A nem megfelelően vagy egyáltalán nem kezelt stressz az egészségünk minden részére kihatással lehet ami igencsak megjelenik mind a teljesítményünkben mint a mindennapos életünkben

Tehát nem csak lelki eredetű tünetek, de fizikai fájdalmak eredete is lehet a stressz, így annak kezelése elsődleges egészségmegőrző feladat.

Mindenki számára fontos, hogy megismerjen különböző stresszkezelési lehetőségeket, módszereket, amelyből kiválaszthatja azt, amelyik számára a legjobban működik.

  1. Stresszkezelés tréningprogram
  2. Önismereti tréningprogram
  3. Kiégés (Burnout) megelőzése program
  4. Csoportos stresszoldó programok
  • Légzésterápia
  • Jóga
  • Meditáció
  • Relaxáció
  • Streching